Hovedmenu
 Bladet
 Køb-/salgsannoncer
 Annoncering
 Øvrig Info
 Rejser
Nyhedsbrev

...

...

ShopUSA

Tønder Veteran Klub

Royalenfield Klub Danmark

Classic Center

Forlaget Veterania

Lolland Falsters Veteran Klub

Forlaget Motorploven

RallyInfo

Alvis Speed 20 Drophead Coupé
Alvis Speed 20 Drophead Coupé
Alvis Speed 20 Drophead Coupé Alvis Speed 20 Drophead Coupé Alvis Speed 20 Drophead Coupé
Alvis Speed 20 Drophead Coupé Alvis Speed 20 Drophead Coupé Alvis Speed 20 Drophead Coupé
Alvis Speed 20 Drophead Coupé Alvis Speed 20 Drophead Coupé Alvis Speed 20 Drophead Coupé
Alvis Speed 20 Drophead Coupé
Årgang: 1935
Kørte Kilometer: 49000
Stelnummer: 12080 / EA27520
Stand: God

Supplerende oplysninger:
Dette er en ud af blot 32 Alvis Speed 20 produceret af Alvis, og med karrosseri fra selveste Charlesworth of Coventry, som var Alvis’ mest favoriserede karrosseribygger. Denne Speed 20, som har chassisnummer 12080, blev leveret ny i København i April 1935, til bilhandler Cai Caspersen som havde den stående i sin udstilling på Toldbodvej. En engelsk sportsvogn af denne kaliber var ikke hverdagskost, og der blev skrevet om dens ankomst i både Politiken og Dagens Nyheder. Hvor vidt bilen kostede 26.000 eller 28.000 danske kroner var aviserne uenige om, men hvor om alting er svarede det til hvad 2 villaer på Frederiksberg kostede på det tidspunkt!

Da Alvis Speed 20-modellen blev introduceret i 1932, var den indbegrebet af Britisk motorelegance. Med et fuldt aluminiumskarrosseri, en buldrende række 6 motor, og en synkroniseret 4-trins gearkasse, var det en af de bedste og mest avancerede biler, der nogensinde var kommet ud af Storbritannien. Chassiset var lavere og stivere end hidtil set, bremserne var servoassisteret, og affjedringen var uafhængig, hvilket resulterede i en yderst habil og velkørende sportsvogn.

Fabrikkens ”car record” bekræfter at denne Speed 20 er leveret i den smukke kongeblå lakering. Bilen er sidenhen blevet sørget ordentligt for, og har kun fået en enkelt omlakering i sin originale farve tilbage i 1964. Dens car record viser også at chassisnummer 12080 blev leveret med speedometer i kilometer, en ekstra baglygte, og en ekstra spand blå lak. Vi har kunnet spore bilens historie og dens 8 tidligere ejere, helt tilbage til 1935 hvor den blev leveret, hvilket gør denne Alvis helt unik, som værende den ældste Alvis der stadig befinder sig i Danmark.

Bilen fremstår i fremragende stand, med skarpe linjer, pæne samlinger og flot lak. Interiøret står i matchende mørkeblåt læder, og træværket fremstår velplejet og pænt. Kalechen er uden revner, og de forkromede metaldele er velholdte. Ledningsnettet er intakt og fungerer, og den har for nyligt fået en mekanisk gennemgang. Vores mekanikere konkluderede på en testtur, at den var ”overraskende frisk, og kører mere moderne end man skulle tro”.

Ud af en totalproduktion på cirka 1.165 Speed 20’ere, er denne Drophead Coupé absolut en af de sjældneste varianter, og ville pryde en Alvis eller førkrigssamling ganske fortrinligt. En designmæssig og teknologisk genistreg fra 30’erne, med en unik dansk historie uden sidestykke.


Pris:

Flere Annoncer fra denne annoncør       Tilbage
Forhandler:
Classic Car House A/S
Att: Bilhandel
Kongevejen 79
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

Telefon 1: 33337000
Telefon 2: 40366206
Fax: 
E-Mail:  Kontakt sælger

E-Mail: bilsalg@classiccarhouse.dk
Hjemmeside: www.classiccarhouse.dk


Placering af postnummeret - 2800

Map24




[...]

Tilbage Tip en ven Fremad