Hovedmenu
 Bladet
 Køb-/salgsannoncer
 Annoncering
 Øvrig Info
 Rejser
Nyhedsbrev

...

...

ShopUSA

Youngtimer

Småbilklubben

Læborg Autohandel - 24 års veteranbilerfaring

Dream Machines

CC-Cars

Midtvensyssel Veteranklub

www.ukbikes.dk

BMW Z3 2.8i Coupe
BMW Z3 2.8i Coupe
BMW Z3 2.8i Coupe BMW Z3 2.8i Coupe BMW Z3 2.8i Coupe
BMW Z3 2.8i Coupe BMW Z3 2.8i Coupe BMW Z3 2.8i Coupe
BMW Z3 2.8i Coupe
BMW Z3 2.8i Coupe
Årgang: 1999
Kørte Kilometer:
Stelnummer:
Stand: Meget god

Supplerende oplysninger:
BMW's åbne Z3 blev øjeblikkelig en succes da den kom på markedet i 1996, her fik man køreglæde og vind i håret pakket ind i en smart lille roadster, et par år senere kom denne coupé version på gaden og designet delte vandene nogle synes den var superfed andre rynkede på næsen af det specielle design med den lange kølerhjælm og korte kabine, men een ting er sikkert alle ved hvad der er for en bil

Modellen kom faktisk til verden ved et tilfælde da den blev udviklet af en håndfuld BMW ansatte i deres fritid da da mente at potentialet for en endnu bedre køreoplevelse end hvad den åbne model kunne præsentere var til stede, og derfor legede de med tanken og at bygge en kompromisløs drivers car af der komponenter der allerede lå på hylderne og selv om den åbne model både fandtes som 4 og 6 cylindrede modeller, så skulle denne udelukkende kunne fåes med BMW legendariske 6-cylinderede motore.

Det lykkedes den at overtale ledelse til at sætte den lille kanon kugle i produktion, nok velvidende at den aldrig ville blive en sællert på niveau med den topløse søster-model, men et stort cadeau til BMW for at turde gøre det, og allerede i 1997 blev den præsenteret på Frankfurt Motor Show og de første biler blev leveret i starten af 1998.

Pressen var vilde med dens køreegenskaber og kritikerne gav den øgenavnet "klovne skoen" - og selv om BMW prøvede at fordreje det til "Sports skoen" blev det kritikerne navn der hængte ved, og navnet er måske hellere ikke helt forkert da de fleste klovne trods alt er sjove, og det er lige hvad denne kun 4-meter korte bil er, sjældent får man et større smil når udsigten til en øde landevej dukker op i horisonten ( husk dog at bilen går fra 0-100 på ca 6 sek. og stopper først omkirng 250 km/t - det er der hvor den farlige klovn kommer ind billedet ).

Bilen er oprindelig leveret fra ny i Tyskland, har været en tur i Sverige fra 2003-2019, hvor den er blev hentet til Danmark, servicemæssigt er der en fin histork på bilen.

Bilen leveres nysynet og nyserviceret fra eget værksted.- er det dig der skal have det sjovt i denne til sommer?

Lindholm Collection er det nye klassikercenter under Lindholm Biler, en af landets største brugtvognsforhandler og hele 4 gange kåret som Årets Brugtvognsforhandler i Danmark.

Hos Lindholm Collection er vi bilnørder og vi elsker klassiske og ikoniske biler!

At købe en klassisk bil er ofte levendegørelsen af en drøm og sådan noget kræver tid, derfor er vi fleksible med vores åbningstider: Vi holder åbent på alle hverdage kl. 10-17 og så holder vi åbent den første søndag i måneden kl. 11-16.

Derudover er vi meget fleksible og har grundlæggende tid, når I har tid – så kontakt os på info@lhcollection.dk eller 86610244 og aftal tid til din klassikersnak.

Vi er specialister i både finansiering og leasing – så uanset om du vil have din nye klassiker finansieret eller du vil sæsonlease, så får du markedets bedste tilbud hos os!

Hos Lindholm Collection tilbyder vi også bilhotel, hvor du i sikre og opvarmede lokaler kan få din øjesten opbevaret, hvis det kniber med pladsen hjemme.

Forbehold for tastefejl.
Afhentning. - Kun pga. alder.




Pris:

Flere Annoncer fra denne annoncør       Tilbage
Forhandler:
Lindholm Collection A/S
Att: Henrik Bollerslev
Gl. Aarhusvej 239
8800 Viborg
Danmark

Telefon 1: 87255351
Telefon 2: 32671306
Fax: 
E-Mail:  Kontakt sælger

E-Mail: info@lhcollection.dk
Hjemmeside: lindholmbiler.dk


Placering af postnummeret - 8800

Map24




[...]

Tilbage Tip en ven Fremad