Main Menu
 Bladet
 Køb-/salgsannoncer
 Annoncering
 Øvrig Info
 Rejser
Newsletter

...

...

ShopUSA

Småbilklubben

Midtvensyssel Veteranklub

Dansk Vintage Motor Klub

www.ukbikes.dk

Green Ford A

EZ-Biler

Lolland Falsters Veteran Klub

Alfa Romeo Giulia Spider
Alfa Romeo Giulia Spider
Alfa Romeo Giulia Spider Alfa Romeo Giulia Spider Alfa Romeo Giulia Spider
Alfa Romeo Giulia Spider Alfa Romeo Giulia Spider Alfa Romeo Giulia Spider
Alfa Romeo Giulia Spider Alfa Romeo Giulia Spider Alfa Romeo Giulia Spider
Alfa Romeo Giulia Spider
Year: 1965
Kørte Kilometer:
Stelnummer:
Condition: Very good

Supplerende oplysninger:
Da den kendte importør i USA af europæiske sports- og luksusvogne, Max Hoffman i New York, så den lille nye Giulietta som coupe og sedan, gik han straks til Alfa Romeo og sagde: “Den bil må vi have i en åben version”. Og Hoffman var en mand man lyttede til både hos Alfa Romeo, Porsche, Mercedes og de andre europæiske producenter. Efterspørgslen viste at Hoffman havde set rigtigt. Fra Giulietta Spideren blev præsenteret på biludstillingen i Paris i 1955, måtte italienerne på hjemmemarkedet vente en rum tid på den nye Spider. Det amerikanske marked havde første prioritet. Med en lille juvel af en aluminiumsmotor med 2 overliggende knastaksler og fine køreegenskaber var bilen i en anden liga, end de mere simple konkurrenter fra England.

“A car has no business being so desirable” skrev Road & Track, da de for anden gang testede Alfa’s lille Giulietta Spider. Her hentydede de til bilens teknik og inspirerende køreegenskaber, men sandelig også dens udseende. Den lille Pininfarina designede skønhed blev et symbol på hele sin tid. La dolce vita, de sene 50’eres søde liv med en Audrey Hepburn eller en Brigitte Bardot bag rattet gennem smukke italienske byer på en riviera, hvor solen altid skinner og enhver café står klar med en forfriskende Aperol med dugget glas og klikkende isterninger.

Denne Giulia er en tipo 101 fra 1965. Den har lidt længere akselafstand og dermed lidt bedre plads i cockpittet end den første tipo 750 ‘passo corto’. De kendes hurtigt på de trekantede sideruder, som de korte ikke har. Teknisk har bilen glæde af en 1600 motor, samt 5-trins gearkasse og skivebremser på de forreste hjul, hvilket alt i alt gør bilen meget mere anvendelig til længere ture. Der er endvidere også monteret moderne sikkerhedsseler.

Bilen er i yderst fin stand karosserimæssigt, såvel mekanisk og kosmetisk. Den tidligere ejer har passet godt på bilen der løbende er blevet serviceret hos Arne Juel Classic. Det indbefatter bl.a. en komplet motor renovering, kontaktløs tænding, elektrisk benzin pumpe mv. Også bagtøjet er renoveret, og fik ved den lejlighed en lidt højere gearing, der nu gør bilen meget velkørende – også i den moderne trafik. Alt i alt må vi blot konstatere, at denne Giulia Spider er noget af det mest velkørende og harmoniske vi længe har oplevet. Læg dertil en velfungerende kaleche i fin stand og sæder beklædt med læder, og man står med en uimodståelig lækker pakke.

Klar til at blive nydt henover sommeren, leveres indregistreret.


Price:

Flere Annoncer fra denne annoncør       Back
Dealer:
Stelvio Automobili
Att: Stelvio Automobili
Måløv Værkstedsby 93
2760 Måløv
Danmark

Phone 1: 32120380
Phone 2: 
Fax: 
E-Mail:  Kontakt sælger

E-Mail: info@stelvio.dk
Hjemmeside: http://www.stelvio.dk


Placering af postnummeret - 2760

Map24
[...]

Back Tip a frend Forward