Main Menu
 Bladet
 Køb-/salgsannoncer
 Annoncering
 Øvrig Info
 Rejser
Newsletter

...

...

ShopUSA

Småbilklubben

Daytona

Forlaget Veterania

Youngtimer

Ford V8 Klub Danmark

Classic Center

Tønder Veteran Klub

Citroën 2CV ENAC
Citroën 2CV ENAC
Citroën 2CV ENAC Citroën 2CV ENAC Citroën 2CV ENAC
Citroën 2CV ENAC
Citroën 2CV ENAC
Year: 1964
Kørte Kilometer:
Stelnummer:
Condition: Good

Supplerende oplysninger:
Et tal og to bogstaver…

…så ved alle straks, hvad man taler om: 2CV!

Dette ikoniske køretøj kender alle og alene tanken om den, fremkalder øjeblikkeligt et smil på læben. Man er straks klar over, at det er en Citroën, og hvis man har prøvet at køre en af de godt 9 millioner varianter af den, glemmer man det aldrig. Paraplygear, verdens blødeste affjedring og mangel på hestekræfter er nogle af de elementer, der gør oplevelsen helt speciel.

Vores 2CV er importeret fra Frankrig, og er som taget ud af en film. Man ser næsten Peter Sellers kører den som Inspector Clouseau, og bilen byder på rå charme og kæmpe underholdningsværdi for hver eneste km man kører i den – for slet ikke at tale om opmærksomhed.

Med 424 ccm og svimlende 18 HK, kan du være helt sikker på ikke at komme først fra start og det er fint. Det betyder intet, og med en tophastighed på 95 km/h får du heller ikke en fartbøde, men du skal nok komme frem, for da 2cv præsenteres i 1948 er konceptet klart: Det skal være en billig, simpel og driftssikker bil, så almindelige franskmænd også kan komme til at køre bil i stedet for hestevogn! Derfor er der forhjulstræk, den to-cylindrede boxermotor er luftkølet og aircondition får du ved at vippe sidevinduet op – ikke noget med at rulle vinduet op og ned – det går bare i stykker og det vejer. Der er ingen radio, ingen omdrejningstæller og ingen benzinmåler. Til gengæld virker det, der faktisk er der upåklageligt, og går aldrig i stykker! Du kommer til at elske den her bil som både Uffe Ellemann-Jensen og James Bond.

Km aflæst 99.000


Price:

Flere Annoncer fra denne annoncør       Back
Dealer:
Classic Car House A/S
Att: Thomas Larsen
Kongevejen 79
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

Phone 1: 33337000
Phone 2: 40366206
Fax: 
E-Mail:  Kontakt sælger

E-Mail: bilsalg@classiccarhouse.dk
Hjemmeside: www.classiccarhouse.dk


Placering af postnummeret - 2800

Map24
[...]

Back Tip a frend Forward