Main Menu
 Bladet
 Køb-/salgsannoncer
 Annoncering
 Øvrig Info
 Rejser
Newsletter

...

...

ShopUSA

Forlaget Veterania

CC-Cars

Green Ford A

Classic Center

Motorbyen Odense

Dansk Vintage Motor Klub

EZ-Biler

Jaguar Jaguar E-Type S2 4,2 OTS
Jaguar Jaguar E-Type S2 4,2 OTS
Jaguar Jaguar E-Type S2 4,2 OTS Jaguar Jaguar E-Type S2 4,2 OTS Jaguar Jaguar E-Type S2 4,2 OTS
Jaguar Jaguar E-Type S2 4,2 OTS
Jaguar Jaguar E-Type S2 4,2 OTS
Year: 1969
Kørte Kilometer:
Stelnummer:
Condition: Very good

Supplerende oplysninger:
Jaguars E-type der kom i 1961, var måske hverken så hurtig som en Ferrari, så fornem som en Aston Martin eller så godt bygget som en Mercedes, men den var i særklasse den sportsvogn, hvor man fik mest af det hele for pengene. Med E-Typen fik Jaguar omsat hele sin succes og berømmelse fra alverdens racerbaner med de berømte C- og D-type racere til en glamourøs og yderste velkørende sportsvogn til gadebrug. At den ikoniske E-Type så tilmed blev et symbol for 1960’erne og siden er udråbt til verdens mest sexede bil, har ikke gjort dens status som en af de mest eftertragtede klassiske biler mindre.

Serie 2 bilerne fik den større 4,2 liter udgave af den ikoniske række sekser udviklet under krigen. Maskinen var i produktion fra 1949-1992 hvilket siger en hel del om designets holdbarhed. Med den største udgave af maskinen følger naturligvis et solidt bundtræk der klæder kørestilen i Jaguaren.

E-Typen fandt naturligt nok sit helt store marked i USA og her kommer også dette eksemplar fra. I 2010 kom den til Danmark, hvorefter en lettere renovering blev startet. Karrosseriet var originalt og aldrig svejst, og fremstår stadig i rustfri stand. Den blev omlakeret i sin original farve Regency Red, og det blanke blev ved samme lejlighed om forkromet. Nyt sædebetræk og kalesche kom på hvorefter bilen fremstod flot og indbydende igen. Den har de sidste mange år kørt i Danmark og er løbende blevet vedligeholdt og serviceret. Senest er et komplet udstødnings system i rustfrit stål monteret.

Idag står denne matching numbers bil stadig flot i sin elegante lakering, klar til mange nye oplevelser bag det typiske trærat med sin næste ejer. Vi tilbyder denne bil til en yderst attraktiv pris, international handles tilsvarende modeller en del højere.


Price:

Flere Annoncer fra denne annoncør       Back
Dealer:
Stelvio Automobili
Att: Stelvio Automobili
Måløv Værkstedsby 93
2760 Måløv
Danmark

Phone 1: 32120380
Phone 2: 
Fax: 
E-Mail:  Kontakt sælger

E-Mail: info@stelvio.dk
Hjemmeside: http://www.stelvio.dk


Placering af postnummeret - 2760

Map24
[...]

Back Tip a frend Forward