Main Menu
 Bladet
 Køb-/salgsannoncer
 Annoncering
 Øvrig Info
 Rejser
Newsletter

...

...

ShopUSA

Lolland Falsters Veteran Klub

CC-Cars

Green Ford A

Classic Center

Småbilklubben

Forlaget Veterania

Daytona

Jaguar XK8 Coupe
Jaguar XK8 Coupe
Jaguar XK8 Coupe Jaguar XK8 Coupe Jaguar XK8 Coupe
Jaguar XK8 Coupe
Jaguar XK8 Coupe
Year: 2000
Kørte Kilometer:
Stelnummer:
Condition: Very good

Supplerende oplysninger:
Modellen blev lanceret af Jaguar i 1996 som den første generation af XK8 serien. Der var tale om en helt ny bil på en platform (videre udviklet fra XJS modellen), der var så god, at også Aston Martin brugte den til deres DB7. Motoren var også ny – en kompakt kvadratisk 4,0 liter 32 ventilers V8 med 290 HK, der afløste de 6-cylindrede motorer som Jaguar tidligere havde anvendt. Motoren skulle senere blive anvendt i mange af Jaguar, Aston Martin, Daimler, Lincoln og Land Rovers biler. Serie 1 – af mange vurderet som den smukkeste – blev produceret frem til 2002, og kunne leveres som coupe eller cabriolet.

Dette eksemplar fandt vi i Italien, og det slog os hvor velholdt og loaded med ekstraudstyr bilen er. Det ses at bilen har levet hele sit liv i det mere bil-venlige klima i Italien, den fremstår stadig helt original og uspoleret, med sin indbydende flotte metalblå lakering og lyse læderkabine. Indtrykket af klassisk Britisk sport og elegance er fuldendt, når man befinder sig i de lækre velpolstrede lædersæder i kabinen, omgivet af rigeligt med ædeltræ. Rigelig med instrumenter sikre at selv en pensioneret Spitfire pilot vil føle sig hjemme. Bilen er indskrevet i det italienske veteranbilregister ASI, hvilket kræver en meget høj grad af originalitet, og vidner om en ejer der har passet på sin bil. Med fuld service bog og kun 140kkm på klokken er der masser af kommende oplevelser endnu til gode.

Den lækre V8 motor starter med en silkeblød rumlende lyd, og så er det ellers bare at sætte den fine 5-trins automatgearkasse fra ZF i ”drive” og nyde, hvorledes bilen magtfuldt og ubesværet accelererer op til march hastighed. En XK8 er virkelig bygget som en afslappet high-speed cruiser, der kan transportere fører og passager hurtigt og komfortabelt over lange strækninger. Pak din Mulberry weekend taske og afsted på en rask London-Edinburgh tur med din udvalgte.

Bilen er uden dansk registrerings afgift og kan derfor også leases, hvilket kan være ganske relevant med de nye afgifts regler der trådte i kraft i 2021. Et leasing forslag kunne være med udbetaling kr. 36.500 og kr. 2.800 for aktive måneders brug. Kontakt os for nærmere drøftelse heraf.


Price:

Flere Annoncer fra denne annoncør       Back
Dealer:
Stelvio Automobili
Att: Stelvio Automobili
Måløv Værkstedsby 93
2760 Måløv
Danmark

Phone 1: 32120380
Phone 2: 
Fax: 
E-Mail:  Kontakt sælger

E-Mail: info@stelvio.dk
Hjemmeside: http://www.stelvio.dk


Placering af postnummeret - 2760

Map24
[...]

Back Tip a frend Forward