Main Menu
 Bladet
 Køb-/salgsannoncer
 Annoncering
 Øvrig Info
 Rejser
Newsletter

...

...

ShopUSA

Ford V8 Klub Danmark

EZ-Biler

Småbilklubben

Green Ford A

Classic Center

Daytona

Dream Machines

Alfa Romeo Giulia 1300 Ti 4d
Alfa Romeo Giulia 1300 Ti 4d
Alfa Romeo Giulia 1300 Ti 4d Alfa Romeo Giulia 1300 Ti 4d Alfa Romeo Giulia 1300 Ti 4d
Alfa Romeo Giulia 1300 Ti 4d
Alfa Romeo Giulia 1300 Ti 4d
Year: 1967
Kørte Kilometer:
Stelnummer:
Condition: Good

Supplerende oplysninger:
Giulia TI Super

Tidlig Giulia TI der dels har gennemgået en grundig restaurering og dels er hidset op til TI Super specs - godt og vel.

Tipo 105 blev præsenteret i 1962, og markerede et kæmpe skridt frem for Alfa Romeo. Modellen var den første der blev seriefremstillet i stort antal, og meget tidligt benyttede Alfa Romeo en næsten ens platform, som alle modeller kunne baseres på, og bruge stort set ens mekaniske dele. Det var meget fremsynet på den tid, og blev da også virkeligt succesfuldt for Alfa Romeo.

Den 4-dørs Giulia markerede starten, og snart fulgte en smuk Coupe (Bertone Coupe), et par år senere også en Spider, der tilmed fik en bragende debut med en hovedrolle i filmen The Graduate med Dustin Hoffmann og - ikke mindst Anne Bancroft.

Giulia kom i et utal af motor- og udstyrsvarianter, men fælles for alle var, at de kørte fantastisk. Køreegenskaberne og præstationerne var ikke set tidligere i denne klasse, og ma fristes næsten til at sige, at Alfa Romeo opfandt GTI-begrebet længe inden det blev almindeligt kendt - og længe inden Injection blev brugt i almindeligt seriefremstillede biler.

Giulia 4-dørs lever fuldt op til alle lovprisningerne, og er måske den mest harmoniske af modellerne. Den har længere akselafstand end både Coupe og Spider, hvilket giver bilen en fornem stabilitet, og samtidig sørger for plads til hele familien - og endda et bagagerum der også gør det muligt at tage på langtur.

På trods af dens kantede former, er bilen faktisk designet i en vindtunnel - som en af de første. Det giver både topfart, og en relativt vindstille bil på langturene.

TI Super modellen var den absolutte top af serien. Den er kun lavet i få eksemplarer som homologeringsmodel, og var beregnet til race. Alt var lettet, og selv ruderne blev udskiftet med lexan for at spare vægt. En original TI Super er i dag næsten ubetalelig, men så er det jo heldigt, at der findes andre muligheder. Vores Giulia er en af disse, og har komplet renoveret 2 liters motorer friseret med bearbejdet topstykke, skrappere knastaksler, lettet svinghjul, og er desuden monteret med en lækker 60 mm free-flow rustfri udstødning fra OKP og endelig er den trimmet grundigt ind i karburatorer og tænding, så den trækker rent. Undervognen er tilpasset bilens ydeevne med lavere fjedre og nye bøsninger m.m.

Gearkassen er ligeledes nybygget og bagakslen er en 2 liters med 25% spær.

En lækker og indbydende Giulia i Bianco Spino og monteret med de korrekte 15" TI Super alufælge.


Price:

Flere Annoncer fra denne annoncør       Back
Dealer:
Classic Car House A/S
Att: Klaus Rejkjær
Vibe Allé 4
2980 Kokkedal
Danmark

Phone 1: 29415815
Phone 2: 33337000
Fax: 
E-Mail:  Kontakt sælger

E-Mail: brg@classiccarhouse.dk
Hjemmeside: www.classiccarhouse.dk


Placering af postnummeret - 2980

Map24
[...]

Back Tip a frend Forward