Hovedmenu
 Bladet
 Køb-/salgsannoncer
 Annoncering
 Øvrig Info
 Rejser
Nyhedsbrev

...

...

ShopUSA

Daytona

Forlaget Motorploven

Youngtimer

Classic-bike

Bushistorisk Selskab

Classic Center

Dansk Vintage Motor Klub

Alfa Romeo Alfetta GT
Alfa Romeo Alfetta GT
Alfa Romeo Alfetta GT Alfa Romeo Alfetta GT Alfa Romeo Alfetta GT
Alfa Romeo Alfetta GT
Alfa Romeo Alfetta GT
Årgang: 1977
Kørte Kilometer:
Stelnummer:
Stand: Meget god

Supplerende oplysninger:
Da Alfa Romeo i 1974 introducerede Alfetta GTV som afløseren for den succesrige 105-serie Bertone coupe, skete det med et helt nyt karosseri tegnet af Giugiaro (igen). Arven var tung at løfte, for forgængeren havde fået opbygget et stort ry for smukt design og fremragende mekanik. Derfor kom Alfetta med en komplet ny undervogn bygget efter transaksel princippet, hvor gearkasse og differentiale er sammenbygget med en Di Dion bagaksel. Dette giver en ideel vægtfordeling på 50/50 til gavn for køreegenskaberne, der stadig – her 45 år efter introduktionen – føles meget inspirerende. Kabinen var også nydesignet og meget moderne, og i den første generation med omdrejningstælleren placeret direkte og meget sportsligt i førerens synsfelt mens resten af instrumenterne findes midtfor. Første generation kendes også på de slanke fine kofangere i krom og de lagdelte baglygter, designdetaljer der forsvandt på de senere opdaterede modeller. Motoren er den velkendte og gennemprøvede ”Nord” motor med dobbelt overliggende knastaksler, samt dobbelte karburatorer. Indledningsvis kom den som 1,8 liters, men fra 1976 som både 1,6 (GT) og 2,0 (GTV). Bilen her er netop en Alfetta GT af første serie.

Dette eksemplar fandt vi på biludstillingen i Padova og der er tale om en helt og aldeles uspoleret bil der aldrig er svejset i og med det originale interiør, der er i særdeles fin stand. Bilen blev omlakeret for 5 år siden i sin originale Blu Pervinca (motorrum står stadig i original lak!), og bortset herfra står bilen som da den forlod fabrikken i Arese – piv original. Det er sjældent at se så original en bil og den tog os med storm. Ejeren var da også særdeles stolt af sin bil og lettere vemodig da den satte kursen nordpå.

Bag rattet fungerer bilen også rigtig godt, motoren trækker jævnt og godt op gennem omdrejningsregistret og såvel styring som bremser overbeviser. På et stykke snoet vej fornemmer man den gode balance der er i bilen.

Alt i alt er der tale om en sjælden mulighed for at erhverve en helt original Alfetta GT.

Bilen leveres indregistreret og nysynet.
Se mere på www.stelvio.dk


Pris:

Flere Annoncer fra denne annoncør       Tilbage
Forhandler:
Stelvio Automobili
Att: Stelvio Automobili
Måløv Værkstedsby 93
2760 Måløv
Danmark

Telefon 1: 32120380
Telefon 2: 
Fax: 
E-Mail:  Kontakt sælger

E-Mail: info@stelvio.dk
Hjemmeside: http://www.stelvio.dk


Placering af postnummeret - 2760

Map24




[...]

Tilbage Tip en ven Fremad