Hovedmenu
 Bladet
 Køb-/salgsannoncer
 Annoncering
 Øvrig Info
 Rejser
Nyhedsbrev

...

...

ShopUSA

Forlaget Motorploven

Dansk DKW Club

Læborg Autohandel - 24 års veteranbilerfaring

Midtvensyssel Veteranklub

Forlaget Veterania

Småbilklubben

Green Ford A

Lancia 2000 Coupe
Lancia 2000 Coupe
Lancia 2000 Coupe Lancia 2000 Coupe Lancia 2000 Coupe
Lancia 2000 Coupe
Lancia 2000 Coupe
Årgang: 1972
Kørte Kilometer:
Stelnummer:
Stand: Meget god

Supplerende oplysninger:
Gennemført kvalitet i kombination med Pininfarinas elegante linier sikrer den underspillede aristokratiske fremtoning som få andre bilmærker end netop Lancia formår at udstråle. Lancia handler om diskretion, kvalitet og den gode smag og 2000, som var en fortsættelse af Flavia modellen, er et ypperligt eksempel på Lancias filosofi: Vi lader de andre om at lave de kraftigste, hurtigste og mest flamboyante biler. Her handler det om et nicheprodukt for den kvalitetsbevidste og velstillede kender som sætter pris på det gode liv, men ønsker at færdes i trafikken uden at påkalde sig opmærksomhed. Han skulle så også være parat til at lægge næsten samme beløb som køberen af en Mercedes-Benz 250E coupe.

Skivebremser på alle hjul, 5-trins "dog-leg" gearkasse og en 2 liters, 4-cylindret boxermotor placeret langt fremme i fronten gav bilen eminente og sikre køreegenskaber. Indbydende velourinteriør og behersket, men velvalgt brug af træ i et meget smukt instrumentbord bidrager væsentligt til det eksklusive udtryk.

Denne 2000 har vi selv fundet hos en ældre herre i Rom og vi har kørt den hjem på egne hjul. Det lyder lidt anstrengende i en klassisk bil, men i en Lancia 2000 er køreoplevelsen både komfortabel og raffineret. Der er tale om karburatorversionen af den fine 2-liter boxer motor med 115 HK. Lancia’en er indskrevet i den italienske veteranbil organisation ASI og det kræver et betydeligt niveau af stand og originalitet. Bilen er i absolut topstand overalt, såvel kosmetisk som mekanisk og bør ses.


Pris:

Flere Annoncer fra denne annoncør       Tilbage
Forhandler:
Stelvio Automobili
Att: Stelvio Automobili
Måløv Værkstedsby 93
2760 Måløv
Danmark

Telefon 1: 32120380
Telefon 2: 
Fax: 
E-Mail:  Kontakt sælger

E-Mail: info@stelvio.dk
Hjemmeside: http://www.stelvio.dk


Placering af postnummeret - 2760

Map24




[...]

Tilbage Tip en ven Fremad