Main Menu
 Bladet
 Køb-/salgsannoncer
 Annoncering
 Øvrig Info
 Rejser
Newsletter

...

...

...

ShopUSA

Dansk Veteranbil Klub

Nyheder
[...]
Traditionen på Wedelslund udebliver i år! - Indsat d. 12-02-2020

De sidste 8 år har der været afholdt Træf- og Køretøjsdag på godset Wedelslund i et godt samarbejde mellem VeteranPosten, Wedelslund Gods og Wedelslund Gods Car Club ved Jesper Ungstrup Nielsen og Dansk Vintage Motor Club.

Træffet har gennem årene udviklet sig til Danmarks største havefest for ejerne af de klassiske køretøjer, der har nydt foråret i godsets park og på gårdspladsen sammen med gode venner og god musik.

Grundet ombygninger på godset bliver der desværre ikke afholdt Træf- og Køretøjsdag i år på Wedelslund Gods.

Det har været et stort arrangement, der allerede det første år var ved at kvæle sig selv i succes med et rekordstort antal deltagende køretøjer, der gjorde træffet til landets største af sin art. Det gjorde, at vi de senere år var nødt til at sætte begrænsninger for deltagerantallet og sælge billetter i forsalg for at kunne styre tilkørslen og have plads til alle. På den måde fandt træffet sin form, men nu ser det desværre ud til, at traditionen må ophøre.

Det er bare ærgerligt, og vi vil hermed takke de mange gæster for deres deltagelse og ikke mindst de mange hjælpere, der har givet en hånd med ved afviklingen af træffet. De har gjort et kæmpe arbejde for at det kunne lykkes. VeteranPosten takker også DVMC og Wedelslund Gods ved Jesper Ungstrup Nielsen for et forbilledligt samarbejde med håbet om at traditionen måske kan blive genoptaget.


Back


VeteranPosten
MAJ

Borgward Klub Danmark
Dansk DKW Club
Back Tip a frend Forward