Main Menu
 Bladet
 Køb-/salgsannoncer
 Annoncering
 Øvrig Info
 Rejser
Newsletter

...

...

...

ShopUSA

Ford V8 Klub Danmark

Nyheder
[...]
Advarsel igen – pas på når du handler med udlandet - Indsat d. 10-10-2011

Det er overordentligt beklageligt, at vi igen skal advare mod kriminelle udenlandske personer der interesserer sig for at købe på VeteranPosten.dk

Fup, svindel og humbug - Kriminalitet kender ingen grænser

Vi er igen blevet bekendt med, at en række af vore annoncører har modtaget henvendelser fra, typisk England og Irland, om køb af nogle annoncerede biler, motorcykler og campingvogne. Desværre er der dog lige den lille - ikke uvæsentlige krølle på købet – at sælger skal modtage en check der er fra 5.000 til 20.000 kroner større end som det varen koster, og det overskydende beløb skal så tilbagebetales til den speditør der skal komme og hente det købte.

Det er desværre ikke første gang vi på VeteranPosten hører om dette fænomen, men grundet den sidste tids tiltagende aktivitet på området har vi fundet det nødvendigt igen at udsende denne advarsel.

Det er politiets afdeling ”Operativ Planlægning og Analyse” samt NITEC der er politiets særlige center, til efterforskning af it-kriminalitet herunder hvidvaskning af penge problemet hører. Problemet er desværre iflg. Politiet meget velkendt. Karakteristisk for alle disse mail er, at E-mailadressen altid ender på @yahoo.com, @gmail.com eller netzero.net der alle er gratis mailadresser med stor anonymitet hvilket unægtelig besværliggør det videre forløb.

I følge aftale med politiet skal vi derfor oplyse, at mail fra udlandet sendt gennem VeteranPosten’s hjemmeside kan blive læst af andre inden de videresendes til dig.

For dem der HAR modtaget en check anbefaler politiet:
At gå i banken og få den checket for dækning – Er der dækning for beløbet skal man lave en anmeldelse for hvidvaskning af penge. –Er checken dækningsløs laves en anmeldelse for bedrageri/forsøg på bedrageri afhængig af om man har udleveret det solgte. 

Ikke alle har kriminelle hensigter

Vi skal dog samtidig gøre opmærksom på, at der handles ganske meget fra VeteranPosten på tværs af landegrænser, specielt med Tyskland, Holland og Sverige på helt normalt vis dvs. med kontanter og bankoverførsel eller en kombination af begge dele. Vi finder det derfor uhensigtsmæssigt at udelukke udenlandske købere fra en mail-kontakt til vore annoncører.

Vi beklager, at der gennem VeteranPosten.dk formidles kontakter af denne art, men vi vil til enhver tid forsøge at hindre denne i det omfang dette er muligt indenfor ”Cyber space”.


Back


VeteranPosten
SEPTEMBER

Forlaget Veterania
Classic Investment Cars
Back Tip a frend Forward