Main Menu
 Bladet
 Køb-/salgsannoncer
 Annoncering
 Øvrig Info
 Rejser
Newsletter

...

ShopUSA

www.ukbikes.dk

Nyheder
[...]
20 års jubilæum for Bilmesse & Brugtmarked i Fredericia - Indsat d. 14-10-2009

Vi bliver alle ældre, og det gør Bilmesse & Brugtmarked i Fredericia også, men til trods for at man i weekenden den 17.-18. oktober kan fejre sit 20 års jubilæum, holder man sig stadig fit for fight og har udvidet rammerne, ikke alene arealmæssigt, men også til de højere luftlag.

Jubilæet fejres med en række nye tiltag der gør messen endnu mere spændende og spektakulær. I forbindelse med messen har man lejet Køreteknisk Anlæg der ligger nabo til Fredericia Messecenter. Her vil der lørdag og søndag være opvisning med en næsten komplet modelrække af Morris Mascot’erne. Herudover vil der være nogle hastighedskørsler med bl.a. en Mini Cooper og hvor selv en af messearrangørerne, Peder Fuglsbjerg trækker i køredragten og viser publikum hvad hans top tunede Fiat 600 Abarth kan. Peder Fuglsbjerg og hans Abarth er en flittig gæst rundt i landet til historiske løb.

Er man til de højere luftlag har man for første gang, efter at Fredericia Flyveplads blev nedlagt i midten af 80’erne, mulighed for en rundflyvning over Fredericia, Lillebæltsbroerne og Messecentret i en topmoderne helikopter.

Ideen til Bilmesse & Brugtmarked udspringer fra et besøg på en fransk salgsmesse tilbage i begyndelsen af 1989, fortæller den ene af arrangørerne, Peder Fuglsbjerg. På hjemturen gik tankerne på at en sådan, absolut også kunne laves i Danmark. Som tænkt så gjort. Allerede i september 89 etablerede man den første salgsmesse ”VeteranBilmessen” i Messecenter Aars. Der blev fyldt med masser af salgskøretøjer og godt besøgt af publikum, og allerede igen i november 89 rykkede man ind i én af hallerne i Herning på samme dato som Stumpemarkedet blev afholdt. Året efter blev det til salgsmesse i Vejle inden det blev til en fast tradition med Dronning Magrethehallerne i Fredericia.

Det er nu 48’tyvende gang Bilmesse & Brugtmarked afholdes i Fredericia Messecenter med fyldte haller hvor publikum, både lørdag og søndag den 17.-18. oktober fra kl. 9:00 til 17:00 kan afslutte efterårsferien med et brag af en salgsudstilling.

Se mere på www.Bilmesse-Brugtmarked.dkBack


VeteranPosten
MAJ

Dansk DKW Club
Aars Stumpemarked
Back Tip a frend Forward