Main Menu
 Bladet
Tegn abonnement      
 Køb-/salgsannoncer
 Annoncering
 Øvrig Info
 Rejser
Newsletter

...

...

...

ShopUSA

Tønder Veteran Klub

Tilmelding 30. års jubilæumsrally
[...]

Tilmelding til Jubilæumsrally

Tegn et abonnement - så mister du ikke et nummer af VeteranPosten, men modtager det direkte med posten på udgivelsesdag.

Lørdag den 9. og søndag den 10. maj fejrer Læborg Autohandel sit 30 års jubilæum i gammelbilbranchen. -Et jubilæum der ikke vil komme til at gå stille af, se den store annonce i næste nummer af VeteranPosten. Foruden et stort åbent hus arrangement vil der ligeledes på jubilæumsdagen blive afholdt et stort jubilæumsrally for henholdsvis klassiske biler og knallerter hvori det er gratis at deltage.

Klassiske biler er med start
lørdag den 9. maj kl. 13.00
Knallerter har start
søndag den 10. kl. 13.00

På rallyturen vil der være nogle poster med spørgsmål omkring Læborg Autohandel op gennem tiden, så alle kan deltage. Det er vigtigt at pointere, at der på ingen måde er tale hastighedsprøver eller om at køre stærkt eller om at komme først i mål. -Det bliver en hyggetur i og omkring Vejen. Præmier er der selvfølgelig også til 3 udtrukne der har svaret rigtig på spørgsmålene. Læs evt. VeteranPostens artikel i nummer 5 fra 2010 om Læborg Autohandels 25 års jubilæum.

Festlighederne i forbindelse med jubilæet fejres begge Læborg Autohandels afdelinger på Ådalen 23 og Industrivej Vest 2, 6600 i Vejen begge dage fra 10 til 16 hvor alle er velkommen, meget gerne i sin gamle klassiker.

Bemærk: Sidste tilmeldingsfrist er 3. maj. Har du spørgsmål eller lignende så venligst kontakt: Niels Oluf Jensen på E-mail: luffe@ny-post.dk tlf.: 2087 9580 (kun efter kl. 16.30)  *Navn:
 
 
  *Adresse:

 
  *Post nr.:
 
 
  *By
 
 
  *Tlf.nr.
 
 
  Evt. mail
 
 
  Køretøj fabrikat
 
 
  Evt. registreringsnummer
 
 
  Antal personer
 
 
  Felterne markeret med en * skal udfyldes
 
        
   
 VeteranPosten
MAJ

Bilmesse og Brugtmarked
Forlaget Veterania
Back Tip a frend Forward