Main Menu
 Bladet
 Køb-/salgsannoncer
 Annoncering
 Øvrig Info
Kalenderen - Det sker
 Rejser
Newsletter

...

...

...

ShopUSA

www.ukbikes.dk

Kalender
[...]

Britisk Motor Show 2020

Den 4. - 7. juni 2020


Kort om arrangementet:
Vi bibeholder vores træfområde for Britisk Motor Show på Strandet Hovedgaard, som vi for første gang stiftede bekendtskab med i 2018.

Strandet Hovedgaard ligger i Nordfjends, i Skive Kommune, blot et stenkast fra Hjarbæk Fjord. På træfområdet får vi vores eget område til parkering af vores køretøjer, vi har et flot pubområde med musikscene under tag, hvor vi vil skabe en hyggelig stemning for alle vore deltagere og gæster. I en af gårdens længer er der et godt område for boder, hvor forskellige aktører vil sælge diverse specialiteter.

Nordfjends, er et fantastisk område, som har nogle helt fantastiske rammer, både når det glæder træfpladsens placering og de gode muligheder for overnatning tæt på.

Som overnatningssted har vi valgt Virksund Kursuscenter, der har egen privat campingplads og et kursuscenter med 32 værelser med plads til alt fra 2 til 6 personer og derfor er også handicapvenlige værelser.

Vi har også mulighed for overnattende gæster i hovedbygningen på Strandet Hovedgaard, hvor der 6 lækre værelser i den flotte historiske bygning.

Strandet Hovedgaard skaber nogle helt unikke rammer om vores træf, så vi er glade for endnu en gang at afholde Britisk Motor Show hér.

Vi har sammensat et spændende program som I kan se her:
https://britisk.dk/program/

Arrangør:
Made In Great Britain Association


Arrangementet afholdes:
Den:
4. - 7. juni 2020

Åbent i tidsrummet:
Ankomst fra 4. juni kl. 15.00

På adressen::
Strandetvej 45-47
7840 Højslev
Danmark


Nærmere oplysninger:

Mail: info@britisk.dk
Web:   www.BRITISK.dk


Placering af postnummeret - 7840

Map24Back
VeteranPosten
MAJ

Læborg Autohandel - 24 års veteranbilerfaring
Motorbyen Odense
Back Tip a frend Forward