Main Menu
 Bladet
 Køb-/salgsannoncer
 Annoncering
 Øvrig Info
Kalenderen - Det sker
 Rejser
Newsletter

...

...

...

ShopUSA

RallyInfo

Kalender
[...]

Aars Stumpemarked

Den 2. Oktober 2021


Kort om arrangementet:
Efter en alt for blæsende sommer er det tid at rykke indendørs, og det er der mulighed for når Aars Stumpemarked slår dørene op lørdag den 30. september 2017.
Nogle af dørene er endda helt nye, idet Vesthimmerlands Messecenter har opført en helt ny HAL 2, der lige præcis er klar til lørdag den 30. september.
Lige nu ser det ud til, at alle udbudte stande bliver solgt, så igen bliver der tonsvis af stumper og reservedele til salg. Som tidligere vil der naturligvis også være motorcykler, knallerter, biler, litteratur, modelbiler, emaljeskilte og meget, meget andet.
Denne gang kan vi præsentere tre bilentusiaster, der alle har bygget deres egen bil.
En af bilerne var på forsiden af månedsmagasinet Veteran Posten i august måned og har vakt stor opsigt, hvorfor vi har været så heldige at låne bilen, således publikum kan få fornøjelsen af at kigge bilen efter i sømmene.
To andre entusiaster har hver bygget deres Merley, som de kalder deres åbne sportsvogne, der er bygget på chassisrammen fra Volvo type 210 Duett. Denne Volvo varevogn/stationcar havde i modsætning til personbilen en "gammeldags" chassisramme, og her har de to herrer så bygget et fantastisk flot karosseri.
Alle tre hjemmebyggede biler er udført så professionelt, at de lige så godt kunne være bygget på en bilfabrik. Kom og nyd synet af disse fortryllende biler.
Der arbejdes i øjeblikket på at udstille en replica af BREMS-bilen, der blev fremstillet i ganske få eksemplarer i begyndelsen af 1900-tallet. Et enestående arbejde udført af J. P. Group A/S i Viborg. Bilen er fuld køreklar og vil kunne ses kørende nogle gange i løbet af dagen.
Vær med i slutspurten og bestil en stand på 3 x 3 meter til kun kr. 200,00 incl. en entre-billet (værdi kr. 75,00).
Klubstande er også meget velkomne, og i betaler kun kr. 200,00 pr. køretøj incl. en entre-billet pr. køretøj.
Specialkøretøjer på såvel 2, 3 og 4 hjul er særdeles velkomne. De får gratis parkering på et dertil indrettet område, og føreren kommer gratis ind. Evt. passagerer betaler entre.
Mød op i Aars på denne efterårsdag og tag på en herlig rejse tilbage i tiden - en tid der aldrig mere vender tilbage.
Aars Stumpemarked er stedet, hvor folk mødes og taler med hinanden, og hvor nye venskaber opstår og gamle vedligeholdes.
Husk at få vores spritnye gratis MesseAvis i BT-format på 56 sider med hjem, skrevet af Hans Pedersen - HP-bilnostalgi.dk
Hans har været i arkivet og har kopieret mange gamle og sjældne annoncer, og alle disse plus MesseAvisen kan i nyde når i måske lige trænger til et par pølser og lidt at drikke. Vi klæber dem simpelt hen på bordene beskyttet af klar en klar plasticdug.Det er informative gamle annoncer, og i risikerer kun at blive klogere med jeres hobby: Gamle køretøjer.
Sæt noget ind på oplevelseskontoen - kør til Aars lørdag den 30. september 2017.

Team'et bag Aars Stumpemarked glæder sig til at byde alle velkommen.

Arrangør:
Aars Stumpemarked


Arrangementet afholdes:
Den:
2. Oktober 2021

Åbent i tidsrummet:
09.00 - 16.00

På adressen::
Vesthimmerlands Messecenter, Messevej 1
9600 Aars
Danmark


Nærmere oplysninger:
Telefon: 40 27 64 64

Mail: cawdy@kncustoms.dk
Web:   aars-stumpemarked.dk


Placering af postnummeret - 9600

Map24Back
VeteranPosten
NOVEMBER

EZ-Biler
Dansk DKW Club
Back Tip a frend Forward