Hovedmenu
 Bladet
 Køb-/salgsannoncer
 Annoncering
 Øvrig Info
Kalenderen - Det sker
 Rejser
Nyhedsbrev

Porsche

ShopUSA

...

Historisk Opel Klub

Kalender
[...]

25. Internationale DeLorean Træf

Den 13. juli 2017


Kort om arrangementet:
Thilo Skursch arrangerer turen og I er meget velkommen til at kontakte ham på mail for yderligere informationer. Skriv gerne til Thilo på tysk eller engelsk. - mail: thilosku@freenet.dk

Turen starter torsdag den 13. juli kl. 14.00. Mødestedet er ikke fastlagt endnu. Derefter kører vi ca. 10 km til ”Wassserschloss” (vandslottet) i Glücksburg. Dagen afsluttes på hotellet Alte Post.

Fredag den 14. juli - start kl. 09.30. Vi går en lille tur hen til ”Deutschem Haus” for at se en film-fremvisning: ”25 Jahre DeLorean Treffen in Deutschland”. Herefter har vi 2 guidede ture - den første tur er en tur rundt i den ældre bydel. Kl. 14.00 indtager vi frokost i ”Flensborg bryggeri” og vi får også lejlighed til at se produktionen og smage på ”kostlighederne”. Mætte og glade begiver vi os ud på den 2. guidede tur, som bringer os tilbage til hotellet Alte Post. Kl. 19.30 afslutter vi dagen med en dejlig middag i et steakhouse - Gnomkeller.

Lørdag den 15. juli kl. 07.30. Vi skal lidt tidligt op, så vi når det hele. Planen er, at vi ca. kl. 9.00 ”lander” på den store flade strand på Rømø, hvor man endda må køre på stranden (det kender man ikke i Tyskland). Kl. 10.40 kører vi sydpå, tager færgen til Sylt og på havnen er der indrettet special p-plads til os. Vi får noget godt at spise hos Gosch. Kl. 13.00 - rundtur på Sylt. Kl. 18.00 Præsentation af vore køretøjer foran rådhuset. Kl. 20.00 vender vi næsen hjemad, tager ”sylt shuttle” tilbage til fastlandet og kører tilbage til hotellet.

Den sidste dag - søndag. Kl. 9.30 præsentation af bilerne på Flensborg havn. Der vil blive lejlighed til at gå på flere museer og hygge et par timer. Kl. 14.30 er turen officelt afsluttet. Dem der har tid og lyst er hjertelig velkomne til at se mine Veteranbiler samt værksted og jeg byder på kaffe og kage.

Jeg håber vi ses til et par uforglemmelige dage sammen med jeres DeLorean biler

Arrangør:
Thilo Skursch


Arrangementet afholdes:
Den:
13. juli 2017

Åbent i tidsrummet:
kl. 14.00

På adressen::
Flensborg / Rømø

Tyskland


Nærmere oplysninger:

Mail: thilosku@freenet.dk


Find placeringen og evt. kørselsvejledning herunder
Map24Tilbage
VeteranPosten
JUNI

Aars Stumpemarked
Royalenfield Klub Danmark
Tilbage Tip en ven Fremad