Hovedmenu
 Bladet
 Køb-/salgsannoncer
 Annoncering
 Øvrig Info
Kalenderen - Det sker
 Rejser
Nyhedsbrev

Porsche

ShopUSA

...

Dansk Veteranbil Klub

Kalender
[...]

Klassisk- og veteranbiltræf hos HoVWdiAudi

Den 6. Maj 2017


Kort om arrangementet:
Hovwdiaudi holder i samarbejde med VW-Veteranklub Danmark et stort træf for hele familien, med særligt fokus på klassiske Volkswagen, Porsche og Mercedes-Benz.

Træffet afholdes lørdag den 6. maj 2017 fra 10-16 ved Hovwdiaudi på Vognmagervej 14, 8800 Viborg. For at undgå trafikproblemer vil der være indkørsel til træffet fra adressen Hjulmagervej 2.

Der vil på dagen være rundvisning i JP Groups store showroom, hvor direktør Martin Pedersen viser rundt og fortæller om hans flotte samling af Volkswagen, Porsche og Mercedes-Benz. Samtidig vil der blive mulighed for at se produktionen, hvor der til hverdag fremstilles reservedele og udstødninger.

Butikken er selvfølgelig være åben hele dagen, og der vil være rabat på alle Classic-Line reservedele. Der vil ligeledes være mange særligt udvalgte Classic-Line produkter til en hel særlig træfpris. Der sælges selvfølgelig også reservedele til hverdagsbilen som altid.

Skanoil kommer og demonstrerer produkter fra AutoGlym og Bardahl. De er eksperter i hvordan du vedligeholder og forkæler din bil på bedst mulig måde og giver råd og vejledning om produkterne. Der vil være mulighed for at købe produkterne i butikken til super priser.

VW-Veteranklub står klar til at fortælle mere om deres spændende klub, og der vil være mulighed for at købe klubeffekter.

Der bliver opstillet en pølsevogn, hvor der er mulighed for at købe mad og drikke. Er du ikke lige til pølser, kan der som noget særligt forudbestilles VIP Menu, som giver adgang til mad og drikke ad libitum og en siddeplads i VIP område hele dagen. Buffeten indeholder 3 slags kød, 3 slags tilbehør, salatbar, brød, kage, kaffe, the, vin, øl, sodavand og kildevand. Fra kl. 10 serveres der kaffe, te, kage og drikkevarer. Kl. 12 åbnes der for buffeten. Prisen for dette bliver 249 kr. pr. person og tilmelding skal ske direkte til Keld på 51324290 senest den 28. April. Der betales på dagen medmindre andet aftales med Keld.

Til børnene vil der blive opstillet hoppeborg, så de også har noget at give sig til i løbet af dagen.

Bilerne vi gerne vil se til træffet er 25 år og ældre, men der er selvfølgelig adgang for alle bilinteresserede og det er ganske gratis at komme og se de mange flotte klassiske biler. Så uanset hvad er du garanteret en dejlig dag.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Ricky, Kenneth eller Ryan på 8660 2277.

Med venlig hilsen
VW-Veteranklub Danmark og Bilspecialisten HoVWdiAudi

Arrangør:
HoVWdiAudi og VW-Veteranklub Danmark


Arrangementet afholdes:
Den:
6. Maj 2017

Åbent i tidsrummet:
10-16

På adressen::
Vognmagervej 14, (indkørsel via Hjulmagervej 2)
8800 Viborg
Danmark


Nærmere oplysninger:
Telefon: 86602277

Mail: info@hovwdiaudi.dk
Web:   http://www.hovwdiaudi.dk/traef2017


Placering af postnummeret - 8800

Map24Tilbage
VeteranPosten
APRIL

Tønder Veteran Klub
Historisk Opel Klub
Tilbage Tip en ven Fremad